+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 26 червня 2020

Ярмарок вакансій-2020

В Уманському національному університеті садівництва 4 березня 2020 року проведено загальноуніверситетський захід «Ярмарок вакансій – 2020». Його учасниками стали студенти університету та роботодавці, які прагнуть познайомитись і запросити до себе в компанію перспективних молодих спеціалістів.

                                                                                      .

Ярмарок вакансій в Уманському НУС – це традиційний спеціалізований захід, де мають можливість зустрітися роботодавці та студенти. Роботодавці презентують свої компанії та наявні вакансії, а студенти мають змогу дізнатися про вимоги, які висуваються до кандидатів. Це чудова нагода для студентів зарекомендувати себе і отримати шанс побудувати успішну кар’єру в кращих компаніях регіону та України.

В «Ярмарку вакансій – 2020» взяли участь начальник Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості Василь Скрипник, координатор німецької програми UmanWork Ігор Плютін, заступник директора з управління персоналом Уманського тепличного комбінату Ярослав Середа,  менеджер з персоналу ТОВ «Тімак Агро Україна» Марта Марків, агроном із захисту рослин ТОВ «УманьАгроТех» Олександр Тополь, фахівець з підбору персоналу ТОВ «Кернел-Трейд» Олена Бардзік, заступник начальника відділу з підбору персоналу ТОВ СП «Нібулон» Ірина Савенко та фахівець з пошуку і підбору персоналу ТОВ «Вінницька птахофабрика» Мирослава Грінченко.

        

Завідувач відділення підготовчого кандидат економічних наук, доцент Інна Чернега розпочала зустріч, акцентувавши увагу студентів на важливості правильно обраного першого робочого місця та можливостях  подальшого кар’єрного росту для молодого спеціаліста. Студенти Уманського НУС, починаючи з третього курсу, проходять виробничу практику, а тому мають можливість працевлаштуватись не лише по закінченні університету, а й під час навчання.

В Уманському НУС «Ярмарок вакансій - 2020» проводився у форматі стендових презентацій роботодавців і безпосередньої зустрічі їх представників з студентами в аудиторіях. Студентів приваблювали яскраві ролл-апи, флаєра з кар’єрними пропозиціями, рекламні буклети, сувенірна продукція на локаціях роботодавців. Студенство університету зацікавили презентації, яскраві відео сюжети, друкована продукція, перспективні напрями роботи та переваги працевлаштування в компаніях. І що важливо, характерною рисою цьогорічного заходу став жвавий діалог.

    

    

Після закінчення офіційної зустрічі кожен бажаючий міг поспілкуватися з представниками роботодавців. І молодь, скориставшись наданою можливістю, в особистому діалозі знайшла відповіді на хвилюючі запитання, заповнили анкети, обмінялись контактною інформацією з представниками роботодавців.

 Всі відвідувачі отримали цікаве спілкування, консультації від представників відомих організацій та кар’єрних консультантів. Усе це було організовано за для того, щоб кожен студент зміг знайти роботу своєї мрії в стінах рідного університету.

У котрий раз пересвідчуємось, що Ярмарок вакансій – це чудова нагода для студентів університету отримати кар’єрний старт і гідну роботу, яка приноситиме моральне і фінансове задоволення задоволення. 

Інна Картавенко, фахівець підготовчого відділення