+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 07 жовтня 2024

Кар’єрні перспективи на Ярмарку вакансій 2024 для здобувачів і випускників факультету економіки і підприємництва

7 жовтня 2024 року центр професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки разом із факультетом економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва провели зустріч із роботодавцями в рамках щорічного заходу «Ярмарок вакансій-2024». Захід був призначений для здобувачів вищої освіти, випускників та всіх, хто зацікавлений у пошуку нових кар’єрних можливостей і налагодженні контактів з провідними роботодавцями.

Захід розпочався із вітального слова директора центру професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Інни ЧЕРНЕГИ, яка зазначила, що в нашому університеті значна увага приділяється працевлаштуванню здобувачів та випускників вищої освіти, оскільки правильний вибір першого робочого місця є вкрай важливим на шляху побудови кар’єри у професійному житті.

На ярмарку виступили представники провідних компаній, які презентували вакансії та поділилися перспективами для молодих спеціалістів:

  • Артем САВЕНКО, директор Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості, який зазначив, що Центр зайнятості є своєрідним майданчиком для комунікації роботодавців і потенційних працівників. Надав детальну інформацію про відкриті вакансії на підприємствах різних форм функціонування.
  • Валентина ЛИСАК, директор Черкаського відділення №48 АТ КБ «ПриватБанк», розповіла про можливості працевлаштування у банківському секторі, підкресливши важливість фінансових знань та навичок управління клієнтськими відносинами.
  • Дмитро КАРМАЗІН, технічний керівник ТОВ «Гешефт 2022», поділився досвідом роботи в ІТ-галузі, розповівши про технічні позиції, які наразі відкриті в компанії, та можливості кар’єрного росту для випускників.
  • Микола ОТЕНІЯ, керівник ТОВ «ТерраТехніка Умань», ознайомив учасників заходу з вакансіями в сфері технічного обслуговування та інноваційних рішень для бізнесу.
  • Роман ГУРОЧКІН, керівник компанії «ФростКлімат», розповів про можливості в галузі кліматичного обладнання та перспективи для економістів у технічних компаніях.
  • Андрій ДРІГА, головний експерт з маркетингу ТОВ «САМІТ МОТОРЗ УКРАЇНА», поділився інформацією про кар'єрні можливості в маркетинговій сфері, зокрема в автомобільному бізнесі.

Всі спікери надали детальну інформацію про відкриті вакансії, умови праці та вимоги до кандидатів. Учасники заходу мали змогу заповнити резюме, поспілкуватися з представниками компаній та отримати корисні поради щодо побудови своєї кар’єри.

Ярмарок вакансій став чудовою нагодою для здобувачів вищої освіти і випускників факультету економіки і підприємництва отримати актуальну інформацію про ринок праці та зробити перші кроки до успішного працевлаштування у своїй галузі.

 

Світлана ТИМЧУК

фахівець відділу доуніверситетської підготовки