Працевлаштування випускників 2023 року
Таблиця1.
Кількість випускників університету 2023 року денної форми навчання, осіб
Місця держзамовлення |
За кошти юридичних та фізичних осіб (комерційні місця) |
Іноземні студенти (комерційні місця) |
Кількість випускників, всього |
||||||||
Спеціальності |
|||||||||||
бакалавр |
молодший бакалавр |
магістр |
бакалавр |
молодший бакалавр |
магістр |
бакалавр |
бакалавр |
молодший бакалавр |
магістр |
||
201 Агрономія |
79 |
11 |
207 |
20 |
11 |
40 |
1 |
100 |
22 |
247 |
|
203 Садівництво та виноградарство |
21 |
3 |
53 |
3 |
1 |
8 |
1 |
25 |
4 |
61 |
|
091 Біологія |
5 |
7 |
24 |
5 |
4 |
6 |
|
10 |
11 |
30 |
|
202 Захист і карантин рослин |
17 |
5 |
38 |
2 |
12 |
1 |
20 |
5 |
50 |
||
101 Екологія |
11 |
7 |
19 |
5 |
2 |
1 |
|
16 |
9 |
20 |
|
183 Технологія захисту навколишнього середовища |
9 |
4 |
|
13 |
|||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
205 Лісове господарство |
13 |
6 |
38 |
7 |
3 |
4 |
|
20 |
9 |
42 |
|
206 Садово-паркове господарство |
3 |
21 |
6 |
3 |
|
9 |
24 |
||||
193 Геодезія, картографія та землеустрій |
2 |
5 |
24 |
7 |
3 |
3 |
|
9 |
8 |
27 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
181 Технологія зберігання консервування та переробки плодів і овочів |
25 |
50 |
2 |
5 |
9 |
|
27 |
5 |
59 |
||
208 Агроінженерія |
38 |
6 |
49 |
7 |
6 |
16 |
|
45 |
12 |
65 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||
073 Менеджмент організацій і адміністрування |
12 |
6 |
31 |
17 |
10 |
40 |
|
29 |
16 |
71 |
|
242 Туризм |
2 |
13 |
7 |
|
13 |
9 |
|||||
241 Готельно-ресторанна справа |
2 |
2 |
2 |
16 |
9 |
4 |
|
18 |
11 |
6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
071 Облік і оподаткування |
20 |
5 |
25 |
18 |
2 |
11 |
|
38 |
7 |
36 |
|
076 Підприємництво, торгівля біржова діяльність |
6 |
9 |
21 |
7 |
|
27 |
16 |
||||
051 Економіка |
6 |
9 |
8 |
4 |
|
14 |
13 |
||||
072 Фінанси, банківська справа та страхування |
17 |
25 |
11 |
5 |
|
28 |
30 |
||||
075 Маркетинг |
10 |
4 |
11 |
10 |
11 |
11 |
|
20 |
15 |
22 |
|
122 Комп’ютерні науки |
11 |
25 |
20 |
4 |
|
31 |
29 |
||||
232 Соціальне забезпечення |
21 |
|
21 |
||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
298 |
67 |
692 |
198 |
67 |
199 |
3 |
499 |
134 |
891 |
Таблиця 2.
Кількість та частка працевлаштованих випускників університету 2023 року денної форми навчання*
Спеціальності |
Кількість працевлаштованих випускників, осіб |
Частка працевлаштованих випускників, % |
|||||
бакалавр |
молодший бакалавр |
магістр |
бакалавр |
молодший бакалавр |
магістр |
|
|
201 Агрономія |
97 |
22 |
242 |
|
|
|
|
96,7 |
100 |
93,8 |
|
||||
203 Садівництво та виноградарство |
22 |
4 |
54 |
96,8 |
100 |
88,1 |
|
091 Біологія |
8 |
11 |
24 |
80 |
100 |
75 |
|
202 Захист і карантин рослин |
17 |
5 |
44 |
96,1 |
100 |
86,4 |
|
101 Екологія |
15 |
9 |
18 |
97,1 |
100 |
94,7 |
|
183 Технологія захисту навколишнього середовища |
|
|
11 |
|
|
81,9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
205 Лісове господарство |
19 |
9 |
34 |
96,2 |
100 |
78,3 |
|
206 Садово-паркове господарство |
9 |
|
21 |
100 |
|
92,6 |
|
193 Геодезія, картографія та землеустрій |
9 |
8 |
25 |
100 |
100 |
100 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
181 Технологія зберігання консервування та переробки плодів і овочів |
27 |
4 |
55 |
100 |
80 |
91,4 |
|
208 Агроінженерія |
44 |
10 |
60 |
92,9 |
83,3 |
90,7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
073 Менеджмент організацій і адміністрування |
26 |
16 |
67 |
89,9 |
100 |
94,6 |
|
242 Туризм |
11 |
|
8 |
84,6 |
|
92,9 |
|
241 Готельно-ресторанна справа |
16 |
10 |
16 |
93,8 |
94,4 |
100 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
071 Облік і оподаткування |
32 |
7 |
31 |
84,2 |
100 |
84,9 |
|
076 Підприємництво, торгівля біржова діяльність |
23 |
|
12 |
84,5 |
|
76,2 |
|
051 Економіка |
12 |
|
10 |
85,4 |
|
76,4 |
|
072 Фінанси, банківська справа та страхування |
23 |
|
26 |
82,1 |
|
84 |
|
075 Маркетинг |
16 |
15 |
17 |
80 |
100 |
77,3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
122 Комп’ютерні науки |
26 |
|
24 |
83,4 |
|
79,5 |
|
232 Соціальне забезпечення |
|
|
17 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Всього |
429 |
130 |
816 |
|
|
|
|
*Дані наведено на основі опитувань випускників університету
Частка працевлаштованих випускників університету 2023 року денної форми навчання:
- бакалавр –90,7%
- молодший бакалавр – 96,7%
- магістр –86,6%
Таблиця 3.
Кількість випускників університету 2023 року заочної форми навчання*, осіб.
Спеціальності |
Місця держзамовлення |
За кошти юридичних та фізичних осіб (комерційні місця) |
Кількість випускників всього |
|||
бакалавр |
магістр |
бакалавр |
магістр |
бакалавр |
магістр |
|
201 Агрономія |
16 |
29 |
14 |
7 |
30 |
36 |
|
|
|
|
|
|
|
203 Садівництво та виноградарство |
6 |
8 |
2 |
8 |
8 |
|
091 Біологія |
||||||
202 Захист і карантин рослин |
||||||
101 Екологія |
13 |
1 |
1 |
1 |
14 |
|
183 Технологія захисту навколишнього середовища |
||||||
|
|
|
|
|
|
|
205 Лісове господарство |
3 |
14 |
1 |
8 |
4 |
22 |
206 Садово-паркове господарство |
2 |
2 |
4 |
|||
193 Геодезія, картографія та землеустрій |
||||||
014 Фізична культура |
||||||
|
|
|
|
|
|
|
181 Технологія зберігання консервування та переробки плодів і овочів |
1 |
6 |
5 |
1 |
6 |
7 |
208 Агроінженерія |
8 |
6 |
3 |
6 |
11 |
12 |
073 Менеджмент організацій і адміністрування |
1 |
4 |
8 |
8 |
9 |
12 |
242 Туризм |
||||||
241 Готельно-ресторанна справа |
|
|||||
|
|
|
|
|
|
|
071 Облік і оподаткування |
13 |
11 |
13 |
18 |
26 |
29 |
076 Підприємництво, торгівля біржова діяльність |
4 |
5 |
1 |
5 |
5 |
|
051 Економіка |
3 |
3 |
1 |
4 |
4 |
7 |
072 Фінанси, банківська справа та страхування |
6 |
3 |
11 |
9 |
17 |
12 |
075 Маркетинг |
9 |
2 |
16 |
5 |
25 |
7 |
122 Комп ʼютерні науки |
1 |
1 |
||||
232 Соціальне забезпечення |
5 |
8 |
13 |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
68 |
109 |
82 |
76 |
150 |
185 |
*Дані наведено на основі опитувань випускників університету
Таблиця 4.
Кількість та частка працевлаштованих випускників університету 2023 року
заочної форми навчання*
Спеціальності |
Кількість працевлаштованих випускників 2023 року всього, осіб |
Частка працевлаштованих випускників 2023року всього, % |
||
бакалавр |
магістр |
бакалавр |
магістр |
|
201 Агрономія |
28 |
33 |
93,3 |
89,4 |
|
|
|
|
|
203 Садівництво та виноградарство |
7 |
7 |
91,7 |
87,5 |
091 Біологія |
||||
202 Захист і карантин рослин |
||||
101 Екологія |
1 |
12 |
100,0 |
92,3 |
183 Технологія захисту навколишнього середовища |
||||
|
|
|
|
|
205 Лісове господарство |
3 |
19 |
83,3 |
86,6 |
206 Садово-паркове господарство |
4 |
100,0 |
||
193 Геодезія, картографія та землеустрій |
||||
014 Фізична культура |
||||
|
|
|
|
|
181 Технологія зберігання консервування та переробки плодів і овочів |
5 |
6 |
90,0 |
91,7 |
208 Агроінженерія |
9 |
10 |
77,1 |
83,3 |
|
|
|
|
|
073 Менеджмент організацій і адміністрування |
7 |
9 |
87,5 |
75,0 |
242 Туризм |
|
|
||
241 Готельно-ресторанна справа |
|
|
||
|
|
|
|
|
071 Облік і оподаткування |
22 |
24 |
84,6 |
82,6 |
076 Підприємництво, торгівля біржова діяльність |
3 |
4 |
60,0 |
87,5 |
051 Економіка |
3 |
5 |
83,3 |
70,8 |
072 Фінанси, банківська справа та страхування |
14 |
9 |
82,6 |
72,2 |
075 Маркетинг |
20 |
5 |
79,5 |
80,0 |
122 Компʼютерні науки |
1 |
|
100,0 |
|
232 Соціальне забезпечення |
9 |
|
67,5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
126 |
153 |
- |
- |
*Дані наведено на основі опитувань випускників університету
Частка працевлаштованих випускників університету 2023 року заочної форми навчання:
- бакалавр -85,6%
- магістр – 83,3%