Працевлаштування випускників 2022 року
Таблиця 1.
Кількість випускників університету 2022 року денної форми навчання, осіб
|
Спеціальності |
Місця держзамовлення |
За кошти юридичних та фізичних осіб (комерційні місця) |
Іноземні студенти (комерційні місця) |
Кількість випускників, всього |
|||||||
|
бакалавр |
молодший бакалавр |
магістр |
бакалавр |
молодший бакалавр |
магістр |
бакалавр |
магістр |
бакалавр |
молодший бакалавр |
магістр |
|
|
201 Агрономія |
105 |
6 |
48 |
26 |
13 |
17 |
131 |
19 |
65 |
||
|
|
|||||||||||
|
203 Садівництво та виноградарство |
24 |
4 |
9 |
6 |
30 |
4 |
9 |
||||
|
091 Біологія |
8 |
5 |
7 |
1 |
15 |
6 |
|||||
|
202 Захист і карантин рослин |
24 |
8 |
2 |
1 |
26 |
9 |
|||||
|
101 Екологія |
9 |
3 |
5 |
12 |
1 |
3 |
21 |
4 |
8 |
||
|
183 Технологія захисту навколишнього середовища |
2 |
2 |
|||||||||
|
|
|||||||||||
|
205 Лісове господарство |
24 |
6 |
9 |
2 |
1 |
26 |
6 |
10 |
|||
|
206 Садово-паркове господарство |
13 |
5 |
5 |
2 |
18 |
7 |
|||||
|
193 Геодезія, картографія та землеустрій |
13 |
5 |
7 |
9 |
22 |
5 |
7 |
||||
|
014 Фізична культура |
|||||||||||
|
|
|||||||||||
|
181 Технологія зберігання консервування та переробки плодів і овочів |
25 |
3 |
18 |
8 |
6 |
33 |
3 |
24 |
|||
|
208 Агроінженерія |
30 |
4 |
19 |
5 |
1 |
35 |
4 |
20 |
|||
|
|
|||||||||||
|
073 Менеджмент організацій і адміністрування |
4 |
5 |
25 |
24 |
4 |
6 |
28 |
9 |
31 |
||
|
242 Туризм |
2 |
7 |
7 |
2 |
9 |
9 |
|||||
|
241 Готельно-ресторанна справа |
2 |
4 |
8 |
9 |
3 |
11 |
7 |
8 |
|||
|
|
|||||||||||
|
071 Облік і оподаткування |
8 |
3 |
9 |
43 |
2 |
7 |
51 |
5 |
16 |
||
|
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
2 |
8 |
17 |
1 |
19 |
9 |
|||||
|
051 Економіка |
6 |
8 |
11 |
17 |
8 |
||||||
|
072 Фінанси, банківська справа та страхування |
18 |
16 |
10 |
5 |
12 |
2 |
40 |
23 |
|||
|
075 Маркетинг |
5 |
3 |
5 |
11 |
5 |
1 |
2 |
18 |
8 |
6 |
|
|
122 Компʼютерні науки |
16 |
11 |
27 |
||||||||
|
Всього |
338 |
51 |
216 |
225 |
29 |
53 |
14 |
2 |
577 |
80 |
271 |
Таблиця 2.
Кількість та частка працевлаштованих випускників університету 2022 року денної форми навчання*
|
Спеціальності |
Кількість працевлаштованих випускників, осіб |
Частка працевлаштованих випускників, % |
||||
|
бакалавр |
молодший бакалавр |
магістр |
бакалавр |
молодший бакалавр |
магістр |
|
|
201 Агрономія |
111 |
19 |
59 |
84,7 |
100 |
90,8 |
|
|
||||||
|
203 Садівництво та виноградарство |
27 |
4 |
7 |
90,0 |
100 |
77,8 |
|
091 Біологія |
13 |
6 |
86,7 |
100 |
||
|
202 Захист і карантин рослин |
23 |
7 |
88,5 |
77,8 |
||
|
101 Екологія |
18 |
4 |
6 |
85,7 |
100 |
75,0 |
|
183 Технологія захисту навколишнього середовища |
2 |
|
100,0 |
|||
|
|
||||||
|
205 Лісове господарство |
23 |
6 |
8 |
88,5 |
100 |
80,0 |
|
206 Садово-паркове господарство |
16 |
5 |
88,9 |
71,4 |
||
|
193 Геодезія, картографія та землеустрій |
19 |
5 |
6 |
86,4 |
100 |
85,7 |
|
014 Фізична культура |
||||||
|
|
||||||
|
181 Технологія зберігання консервування та переробки плодів і овочів |
29 |
3 |
20 |
87,9 |
100 |
83,3 |
|
208 Агроінженерія |
30 |
4 |
17 |
85,7 |
100 |
85,0 |
|
|
||||||
|
073 Менеджмент організацій і адміністрування |
24 |
9 |
26 |
85,7 |
100 |
83,9 |
|
242 Туризм |
7 |
7 |
77,8 |
77,8 |
||
|
241 Готельно-ресторанна справа |
8 |
7 |
6 |
72,7 |
100 |
75,0 |
|
|
||||||
|
071 Облік і оподаткування |
44 |
5 |
13 |
86,3 |
100 |
81,3 |
|
076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
15 |
7 |
78,9 |
|
77,8 |
|
|
051 Економіка |
13 |
6 |
76,5 |
|
75,0 |
|
|
072 Фінанси, банківська справа та страхування |
32 |
18 |
80,0 |
|
78,3 |
|
|
075 Маркетинг |
14 |
8 |
4 |
77,8 |
100 |
66,7 |
|
122 Компʼютерні науки |
23 |
85,2 |
||||
|
Всього |
489 |
80 |
224 |
- |
- |
- |
*Дані наведено на основі опитувань випускників університету
Частка працевлаштованих випускників університету 2022 року денної форми навчання:
- бакалавр – 83,9%
- молодший бакалавр – 100%
- магістр – 80,1%
Таблиця 3.
Кількість випускників університету 2022 року заочної форми навчання*, осіб
|
Спеціальності |
Місця держзамовлення |
За кошти юридичних та фізичних осіб (комерційні місця) |
Іноземні студенти (комерційні місця) |
Кількість випускників всього |
|||
|
бакалавр |
магістр |
бакалавр |
магістр |
бакалавр |
бакалавр |
магістр |
|
|
201 Агрономія |
16 |
6 |
17 |
16 |
|
33 |
22 |
|
|
|
|
|
||||
|
203 Садівництво та виноградарство |
8 |
9 |
1 |
4 |
|
9 |
13 |
|
091 Біологія |
|
|
|
||||
|
202 Захист і карантин рослин |
2 |
|
|
2 |
|||
|
101 Екологія |
2 |
4 |
|
2 |
4 |
||
|
183 Технологія захисту навколишнього середовища |
|
|
|
||||
|
|
|
|
|
||||
|
205 Лісове господарство |
10 |
2 |
8 |
9 |
|
18 |
11 |
|
206 Садово-паркове господарство |
6 |
1 |
|
7 |
|
||
|
193 Геодезія, картографія та землеустрій |
10 |
|
|
10 |
|||
|
|
|
|
|
||||
|
181 Технологія зберігання консервування та переробки плодів і овочів |
9 |
|
16 |
|
|
25 |
|
|
208 Агроінженерія |
10 |
|
9 |
|
|
19 |
|
|
|
|
|
|
||||
|
073 Менеджмент організацій і адміністрування |
3 |
14 |
19 |
|
14 |
22 |
|
|
242 Туризм |
|
|
|
||||
|
241 Готельно-ресторанна справа |
|
|
|
||||
|
|
|
|
|
||||
|
071 Облік і оподаткування |
4 |
4 |
35 |
2 |
|
39 |
6 |
|
076 Підприємництво, торгівля біржова діяльність |
2 |
6 |
7 |
|
6 |
9 |
|
|
051 Економіка |
2 |
|
2 |
|
|||
|
072 Фінанси, банківська справа та страхування |
1 |
4 |
17 |
10 |
1 |
19 |
14 |
|
075 Маркетинг |
3 |
12 |
|
15 |
|
||
|
122 Компʼютерні науки |
2 |
1 |
|
3 |
|
||
|
Разом |
69 |
30 |
141 |
83 |
1 |
211 |
113 |
*Дані наведено на основі опитувань випускників університету
Таблиця 4.
Кількість та частка працевлаштованих випускників університету 2022 року заочної форми навчання*
|
Спеціальності |
Кількість працевлаштованих випускників 2022 року всього, осіб |
Частка працевлаштованих випускників 2022 року всього, % |
||
|
бакалавр |
магістр |
бакалавр |
магістр |
|
|
201 Агрономія |
28 |
19 |
84,8 |
86,4 |
|
|
||||
|
203 Садівництво та виноградарство |
7 |
11 |
77,8 |
84,6 |
|
091 Біологія |
||||
|
202 Захист і карантин рослин |
2 |
100,0 |
||
|
101 Екологія |
2 |
3 |
100,0 |
75,0 |
|
183 Технологія захисту навколишнього середовища |
||||
|
|
||||
|
205 Лісове господарство |
15 |
9 |
83,3 |
81,8 |
|
206 Садово-паркове господарство |
6 |
85,7 |
||
|
193 Геодезія, картографія та землеустрій |
8 |
80,0 |
||
|
|
||||
|
181 Технологія зберігання консервування та переробки плодів і овочів |
22 |
88,0 |
||
|
208 Агроінженерія |
17 |
89,5 |
||
|
|
||||
|
073 Менеджмент організацій і адміністрування |
11 |
18 |
78,6 |
81,8 |
|
242 Туризм |
||||
|
241 Готельно-ресторанна справа |
||||
|
|
||||
|
071 Облік і оподаткування |
31 |
5 |
79,5 |
83,3 |
|
076 Підприємництво, торгівля біржова діяльність |
4 |
7 |
66,7 |
77,8 |
|
051 Економіка |
2 |
100,0 |
||
|
072 Фінанси, банківська справа та страхування |
15 |
11 |
78,9 |
78,6 |
|
075 Маркетинг |
11 |
73,3 |
||
|
122 Компʼютерні науки |
2 |
66,7 |
||
|
Разом |
173 |
93 |
- |
- |
*Дані наведено на основі опитувань випускників університету
Частка працевлаштованих випускників університету 2022 року заочної форми навчання:
- бакалавр - 82,3%
- магістр - 82,9%














