+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 03 жовтня 2024

Кар’єрні перспективи на Ярмарку вакансій 2024 для здобувачів і випускників факультету лісового і садово-паркового господарства

Центр професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки разом із факультетом лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва 2 жовтня 2024 року провели зустріч з роботодавцями в рамках університетського заходу «Ярмарок вакансій-2024». Захід був організований для здобувачів вищої освіти, випускників та всіх бажаючих, які прагнуть знайти роботу та налагодити контакти з потенційними роботодавцями.

Зі вступним словом виступила директор центру професійно-карʼєрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Інна ЧЕРНЕГА.

Серед учасників були представники провідних організацій і підприємств, зокрема:

  • Володимир ГРАБОВИЙ, директор Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України, який розповів про можливості працевлаштування для молодих фахівців у сфері лісового та садово-паркового господарства.
  • Максим ЛЯГОЦЬКИЙ, директор Христинівської ДЮСШ, розповів про вакансії в галузі спортивного та садово-паркового менеджменту.
  • Юрій СЕГЕДА, директор філії «Смілянське лісове господарство» ДП «Ліси України», презентував можливості працевлаштування в державній лісовій галузі.

Представники компаній докладно ознайомили присутніх з наявними вакансіями, умовами роботи, рівнем оплати праці та вимогами до кандидатів. Учасники семінару отримали змогу особисто поспілкуватися з роботодавцями, подати своє резюме та дізнатися корисні рекомендації для подальшого кар’єрного розвитку.

Ярмарок вакансій став відмінною можливістю для здобувачів вищої освіти та випускників отримати актуальні відомості про ринок праці та зробити важливі кроки на шляху до успішного працевлаштування в галузі лісового і садово-паркового господарства.

 

Світлана ТИМЧУК

фахівець відділу доуніверситетської підготовки