+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2024

Кар’єрні перспективи на Ярмарку вакансій 2024 для здобувачів і випускників факультету менеджменту

4 жовтня 2024 року центр професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки разом із факультетом менеджменту Уманського національного університету садівництва провели зустріч з роботодавцями в рамках заходу «Ярмарок вакансій-2024». Ця подія була спрямована на здобувачів вищої освіти, випускників та всіх охочих, які шукають можливості працевлаштування та бажають налагодити контакти з потенційними роботодавцями.

На початку вебінару з вітальним словом виступила декан факультету менеджменту Інна НОВАК, яка наголосила на важливості подібних заходів для здобувачів вищої освіти і випускників. Вона підкреслила, що кар’єрні можливості для молодих фахівців значно розширюються завдяки співпраці університету з провідними компаніями різних галузей. Інна НОВАК також закликала здобувачів бути активними та використовувати всі надані можливості для розвитку свого професійного майбутнього.

Серед запрошених спікерів були представники провідних компаній, зокрема:

  • Олеся ТКАЧЕНКО, керівник відділу логістики та закупівель ТОВ «Шполянський завод продтоварів», яка поділилася досвідом роботи з розширенням ринків збуту та розповіла про вакансії для молодих фахівців.
  • Володимир ЛЕВЧЕНКО, менеджер з продажу засобів захисту рослин ТОВ «Сингента», який презентував можливості співпраці з молодими спеціалістами у сфері агрономії та менеджменту.
  • Микола РОБОЧИЙ, заступник директора плодовоягідної кампанії «Квітучі сади», розповів про специфіку роботи у сфері плодоовочевого бізнесу та про вимоги до кандидатів на відкриті вакансії.
  • Людмила НАКОНЕЧНА, представниця дитячого оздоровчого закладу «Бригантина», яка розповіла про можливості працевлаштування молоді у сфері оздоровлення та відпочинку, підкресливши важливість розвитку молодих спеціалістів у соціальних та освітніх програмах.

Усі спікери надали вичерпну інформацію про актуальні вакансії, умови роботи та рівень заробітної плати, а також озвучили вимоги до претендентів. Здобувачі та випускники факультету менеджменту зі спеіальностей 073 "Менеджмент", 241 "Готельно-ресторанна справа", 242 "Туризм і рекреація", які відвідали захід, отримали можливість особисто поспілкуватися з роботодавцями, заповнити резюме та отримати цінні рекомендації щодо свого подальшого кар’єрного шляху.

Ярмарок вакансій став важливою подією для здобувачів вищої освіти, які мали нагоду отримати актуальні відомості про ринок праці та зробити перші кроки на шляху до успішного працевлаштування.

 

Світлана ТИМЧУК

фахівець відділу доуніверситетської підготовки