+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 02 листопада 2021

Навчально–практичний семінар з техніки пошуку роботи «Крок у майбутнє: основи комунікації при працевлаштуванні»

Навчально–практичний семінар з техніки пошуку роботи

«Крок у майбутнє: основи комунікації при працевлаштуванні»

 

2 листопада 2021 року центром професійно–кар’єрної орієнтації та доуніверситетської  підготовки  спільно із  практичним психологом психологічної служби університету «Довіра» Валентиною Мазуренко було проведено навчально–практичний семінар з техніки пошуку роботи «Крок у майбутнє: основи комунікації при працевлаштуванні».

Семінар проходив з дотриманням всіх карантинних вимог в он-лайн режимі. Зі вступним словом виступила директор центру професійно–кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Інна Чернега, яка наголосила на важливості підготовки до співбесіди для успішного її проходження.

Практикуючий психолог вищої категорії Валентина Мазуренко розповіла студентам як зменшити хвилювання перед співбесідою та вигідно презентувати себе, свої знання, вміння. Наголосила, що хвилювання все одно не уникнути, але його можна мінімізувати. Звернула увагу, що кожна співбесіда є різною, питання варіюються і єдиної правильної відповіді підібрати неможливо. Надала практичні поради, як підготуватись до співбесіди, щоб успішно її пройти.

В семінарі прийняли участь студенти всіх факультетів університету. Майбутні випускники дізналися про основні етапи проходження співбесіди, зрозуміли на яких ключових моментах варто акцентувати увагу, як правильно заявити про свої «сильні сторони», зменшити хвилювання тощо. Даний семінар був корисним, оскільки студенти в режимі діалогу отримати змістовні відповіді на свої запитання.

 

Наталія Клімова,

завідувач відділу професійно–кар’єрної орієнтації

Матеріали