+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 17 жовтня 2024

Нові можливості для студентів Уманського національного університету садівництва: стажування у французькій аграрній компанії Лімагрейн Україна

Французька аграрна компанія Лімагрейн Україна, що спеціалізується на виробництві та реалізації насіння польових культур, пропонує студентам Уманського національного університету садівництва можливість проходження стажування.

Стажування орієнтоване на студентів 3-х та 4-х курсів факультетів агрономії, економіки і підприємництва та менеджменту. Пропозиція стане чудовою можливістю для майбутніх аграріїв здобути практичні знання та навички у реальних умовах. Компанія Лімагрейн відома своєю високоякісною селекцією кукурудзи, ріпаку та соняшнику. У рамках співпраці, студенти матимуть можливість працювати на дослідній станції в селі Роги, Черкаської області, де компанія активно впроваджує новітні аграрні технології.

Лімагрейн Україна активно розвиває свій HR-бренд і шукає шляхи співпраці з провідними українськими аграрними університетами для розвитку майбутніх фахівців галузі.

Сайт компанії для детальної інформації: lgseeds.com.ua.

Світлана ТИМЧУК

фахівець відділу доуніверситетської підготовки