+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 04 березня 2021

ПЕРСПЕКТИВИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ІЗ SYNGENTA

Співпраця Уманського національного університету садівництва із провідними роботодавцями на теренах України є пріоритетним напрямом роботи. Тому 3 березня 2012 року  відбулась чергова зустріч керівника підрозділу регіонального відділу продажів насіння компанії ТОВ Syngenta Юрія Струмінського із студентами нашого університету.

В рамках Програми «Студенти Сингенти» проводяться тестування та навчання майбутніх фахівців у сфері рослинництва. Найкращі студенти за результатами проходження програми мають можливість у подальшому працевлаштуватись в підрозділах ТОВ Syngenta.

Студенти мали можливість отримати інформацію про роботу компанії підчас онлайн-діалогу з представником ТОВ Syngenta. Слухачі отримали інформацію про умови проходження стажування в компанії. Під час онлайн-зустрічі відбувся відкритий діалог студентів зі стажером компанії, під час якого студенти мали можливість отримати детальну інформацію про періоди стажування та особливості реєстрації і проходження навчання. Наразі стажування для студентів компанія проводить у філіях м. Дніпро та м. Херсон.

Зустрічі представників компаній зі студентами дають можливість останнім, ще під час, навчання ознайомитись з умовами стажування та роботи і у майбутньому працевлаштуватись за фахом.