+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 21 жовтня 2021

Працевлаштуйся з компанією MileStep

Працевлаштуйся з компанією MileStep

 

Відділ професійно – кар’єрної орієнтації Уманського національного університету садівництва  продовжує роботу по сприянню працевлаштування студентів. 20 жовтня 2021 року була проведена зустріч студентів факультету економіки і підприємництва спеціальності «Комп’ютерні науки» з представниками компанії MileStep.

 MileStep – американська компанія, що має офіси в Україні та є розробником програмного забезпечення. Представники даної фірми, а саме Діденко Марія Іванівна – HR manager та Нечепоренко Михайло Юрійович – Full Stack Web Developer (Ruby on rails, React) надали інформацію про компанію, відкриті вакансії, особливості роботи в IT – компанії, рівень заробітної плати, умови праці та вимоги до кандидатів.

Михайло Нечепоренко, який на даний час займає посаду Full Stack Web Developer (Ruby on rails, React) поділився  особистим досвідом працевлаштування та кар’єрного зростання. Зазначив, що він і сам зразу після закінчення університету працевлаштувався у даній компанії і вже на сьогоднішній день має певні досягнення у кар’єрному зростанні. Головне для молодого спеціаліста – це вірити в свої сили, бажання працювати, а відсутність досвіду може бути перевагою. Також зазначив, що для роботи в компанії потрібні базові знання з англійської мови. Новим працівникам надається наставник, що сприяє швидкому набуттю досвіду та кар’єрному росту. В колективі панує дружня та відкрита атмосфера, всі ідеї відкрито обговорюються та швидко втілюються в життя. Компанія MileStep дуже демократична, не обмежує своїх працівників суворим графіком роботи, оскільки в компанії діє гнучкий графік роботи та є можливість віддалено працювати.

По закінченню зустрічі студенти мали змогу отримати змістовні відповіді на свої питання. Всі присутні були запрошені на безкоштовні курси по програмуванню, які проводить компанія MileStep.

 

Наталія Клімова

 завідувач відділу професійно – кар’єрної орієнтації