+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 17 вересня 2021

Тиждень семінарів "Успішний старт"

 

Тиждень семінарів «Успішний старт»

Центром професійно – кар’єрної орієнтації та доунівеситетської підготовки проведено тиждень навчально – практичних семінарів «Успішний старт» з техніки пошуку роботи та правильності складання анкети - резюме. У семінарі прийняли участь студенти всіх факультетів університету.

 

 13 вересня семінар було проведено для студентів факультету лісового та садово – паркового господарства.

14 вересня семінар відвідали студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин і студенти інженерно – технологічного факультету.

15 вересня студенти факультету менеджменту ознайомились з програмою семінару.

16 вересня став завершальним днем семінару, який відвідали студенти факультетів економіки і підприємництва та агрономії.

 Під час семінару студенти мали можливість ознайомитися із актуальною інформацією, яка їм стане в нагоді для початку професійного зростання. Зі вступним словом виступила директор центру професійно – кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Інна Чернега, яка обґрунтувала важливість правильної підготовки анкет – резюме та успішного проходження співбесіди для отримання омріяної роботи.

Продовжила семінар завідувач відділу професійно – кар’єрної орієнтації Наталія Клімова, яка розповіла про техніки пошуку роботи в сучасних реаліях. Надала детальну інформацію та ознайомила з правилами складання анкет – резюме. Студенти мали можливість ознайомитись із основними етапами успішного проходження співбесіди. Майбутні випускники довідались про ключові навички, які потрібно розвивати для подальшої успішної кар’єри. Також на семінарі розглянули проблеми шахрайства на ринку праці та як їх уникнути.

Інформація семінару стане в нагоді кожному студенту та сприятиме працевлаштуванню студентів.

 

                                                   Наталія Клімова,

завідувач відділу професійно – кар’єрної орієнтації