+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 23 квітня 2021

Відбувся онлайн форуму «PRO кар’єру»

Студенти Уманського національного університету садівництва 22 квітня 2021 р. взяли участь у онлайн форумі «PRO кар’єру». Даний форум був організований представниками Державної служби зайнятості, Черкаського ОЦЗ відділу організації профорієнтації, Кіровоградського ОЦЗ відділу організації профорієнтації та Громадської організації «Фонд професійний розвиток».

Форум пройшов за наступними тематиками:

·        чотири Ваші компетенції, які завжди будуть в тренді;

·        онлайн платформа «Турнір професій» - як ефективний засіб професійного самовизначення;

·        розвиток навичок комунікації - запорука кар'єрного зростання;

·        сучасний формат цифрового резюме та автоматизація процесу профвідбору.

Учасники форуму мали можливість заслухати доповіді фахівців та у форматі відкритого діалогу отримати відповіді, які виникли у них в процесі виступів.

Багато питань у слухачів виникло в процесі доповіді Арама Саргасяна, який пояснював важливість м’яких та твердих навиків для різних професій. У кожної професії є свій набір м’яких та твердих навиків, тому важливим є глибокий аналіз потреб професії та навиків кандидата на посаду. Було підняте питання рівня стресостійкості для різних професій як важливого фактора успішного працевлаштування. Розкрите питання цифрового паспорту компетенції.

Вікторія Талашкевич у доповіді наголошувала на важливості розвитку навиків комунікації для різних професій. Були уточнені питання щодо змісту резюме і чому важливо працювати в команді, займатись волонтерством та бути активним у студентському житті.

Ганна Колєва та Ольга Твердоступ роз’яснили слухачам основні компетенції, які завжди будуть в тренді.

Для успішного працевлаштування студентів Уманського національного університету садівництва даний форму був дуже корисним і актуальним в умовах розвитку цифрового формату навчання та віддаленої роботи.

 

 

Світлана Тимчук фахівець центру професійно-кар'єрної

орієнтації та доуніверситетської підготовки