+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 24 червня 2020

«Ярмарок вакансій – 2019»: практика, стажування, працевлаштування

6 листопада в Уманському національному університеті садівництва відбувся «Ярмарок вакансій – 2019» – інформаційний захід для випускників бакалаврату і магістратури, що має на меті допомогти молодим фахівцям правильно зорієнтуватися на ринку праці, сприяти систематизації необхідної інформації для успішного професійного старту та допомогти у пошуках першого робочого місця.

 

Захід, на якому були присутні більше, ніж 150 студентів, урочисто відкрила завідувач відділення підготовчого Інна Чернега.

В «Ярмарку вакансій – 2019» взяли участь начальник Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості Василь Скрипник, начальник відділу з підбору персоналу ТОВ СП «Нібулон» Ольга Ромадіна та керівники регіональних філій цієї компанії, представники компанії «Фенікс Агро» – головний менеджер з персоналу Ірина Миколайчук та менеджер з персоналу Олена Кукуруза, представники ТОВ «Хімагромаркетинг» – заступник директора Світлана Коркіна та начальник підрозділу по роботі з кінцевим споживачем департаменту оптових продажів, HR-директор кадрового агентства «Агроджоб», що належить компанії «Дикун», Аліна Чоловійчук, керівник групи регіонального маркетингу компанії «БАСФ Т.О.В.» Денис Рибкін.

 

 

 

Роботодавці презентували свої підприємства, розповівши про історію створення організації, чисельність працюючих, чим займається кожне із них, про умови праці, детально зупинились на кожній із запропонованих вакансій. Також вони виокремили основні вимоги до кандидатів на вакансії – фахова компетентність, здатність до професійного розвитку, володіння сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, іноземними мовами, комунікабельність, відповідальність, енергійність, вимогливість до себе, вміння працювати в команді. Зацікавлювали  молодь умовами праці та відпочинку, соціальними пільгами і гарантували достойний  рівень заробітної плати.

Під час «Ярмарку вакансій – 2019» студенти Уманського НУС мали змогу ознайомитися з потребами сучасного ринку праці та соціальними послугами, які надає державна служба зайнятості. Корисною для відвідувачів стала консультація фахівців служби зайнятості з питань активного пошуку роботи.

 

Молодь отримала унікальну можливість у неформальному спілкуванні з роботодавцями дізнатися про специфіку та умови роботи в тій чи іншій компанії, знайти місце для проходження виробничої практики, а також тимчасову або постійну роботу.

Ярмарок вакансій – традиційний захід в Уманському НУС, але роботодавці з кожним роком все з більшим бажанням приймають в ньому участь. Це є свідченням зацікавленості у пошуку працівників саме в стінах нашого університету, адже студенти, які тут здобувають освіту, наполегливі і цілеспрямовані в навчанні, самодостатні і цілісні особистості, талановиті та з великим потенціалом молоді фахівці.

Від імені адміністрації та науково-педагогічного колективу Уманського національного університету садівництва дякуємо усім роботодавцям, що взяли участь в осінньому «Ярмарку вакансій – 2019». Ми цінуємо нашу багаторічну співпрацю і надійне партнерство в сфері працевлаштування студентської молоді.

Тетяна Кравченко, фахівець підготовчого відділення