+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 10 жовтня 2022

«ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ – 2022» на факультеті агрономії

Уманський національний університет садівництва є активним учасником проведення заходів для сприяння працевлаштування здобувачів вищої освіти. Центр професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки проводить цикл заходів «ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ – 2022» у розрізі факультетів та спеціальностей університету.

Основною метою проведення заходу є допомога студентам та випускникам університету у пошуку роботи, підвищення їхньої обізнаності щодо ринку працевлаштування, організація проведення співбесіди роботодавців з потенційними працівниками, працевлаштування на постійну та тимчасову роботу, вирішення питань організації виробничої практики тощо.

Згідно графіку 6 жовтня 2022 року своє знайомство з професійним світом здійснювали студенти факультету агрономії (зареєструвалося близько 100 осіб). З вітальним словом до відвідувачів заходу звернулася відповідальна від факультету агрономії кандидат сільськогосподарських наук, доцент Леся ВИШНЕВСЬКА.

Метою даного заходу є допомога всім учасникам здобути чудову можливість улаштуватися на омріяну роботу в міжнародній чи українській компанії. Цьогоріч працедавцями, що стали учасниками Ярмарку вакансій виступили: Юрій СТРУМІНСЬКИЙ, керівник підрозділу регіонального відділу продажу насіння компанії «Сингента»; Валентин БОЛЮК, генеральний директор ТОВ «СервісАгро–Умань»; Віктор ПОЛІЩУК, директор з розвитку ТОВ «Агроексперт»; Юрій НОВАК, менеджер центрального регіону ТОВ «Unifer-X»; Тетяна ЗМАНОВСЬКА, ПП «Росток».

В процесі конструктивної онлайн-зустрічі представниками роботодавців була надана інформація про відкриті вакансії у своїх підприємствах, кваліфікаційні вимоги до претендентів на зайняття вакантних посад, перспективи кар’єрного зростання, а також учасники надавали відповіді на запитання студентів. Представників студентства цікавили, перш за все, питання, пов’язані з рівнем заробітної плати, соціальними гарантіями при наданні першого робочого місця, стажуванням та навчанням на робочому місці, а також можливостями суміщення навчальної і виробничої діяльності.

Колектив Центру професійно-кар’єрної орієнтації та довузівської підготовки та факультету агрономії висловлює щиру подяку запрошеним роботодавцям за прогресивний інноваційний формат проведення заходу, за участь у таких заходах і допомогу у сприянні працевлаштування здобувачів вищої освіти.

 

Наталія БОНДАРЕНКО,

фахівець відділу професійно-кар`єрної орієнтації