+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 31 жовтня 2022

«ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ – 2022» на факультеті економіки і підприємництва

Уманський національний університет садівництва традиційно проводить Ярмарки вакансій. В заході беруть участь підприємства, організації та установи, які зацікавлені у працевлаштуванні талановитих і перспективних студентів та молодих спеціалістів.

20 жовтня 2022 року в Уманському НУС пройшов «Ярмарок вакансій – 2022» на факультеті економіки і підприємництва, організований Центром професійно-кар'єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки студентів. Цей захід був заключним у циклі професійних тренінгів і був спрямований на вирішення проблем працевлаштування перспективних студентів та молодих спеціалістів саме за такими спеціальностями як: економіка; фінанси, банківська справа та страхування; облік і оподаткування; маркетинг; комп’ютерні науки; підприємництво, торгівля і біржова діяльність; соціальне забезпечення.

Відкрила захід і звернулася з вітальним словом до відвідувачів заходу директор Центру професійно-кар'єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Інна ЧЕРНЕГА, яка зауважила, що подібні заходи дозволяють зблизити студентів та роботодавців і є взаємно корисними для всіх сторін.

На Ярмарку були представлені такі відомі в Україні та за кордоном компанії та фірми, а саме: ТОВ «Об’єднана сільськогосподарська компанія» – генеральний директор Ігор НОВИЦЬКИЙ; Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області – заступник начальника управління, начальник відділу контролю у галузі освіти, науки, спорту та інформації Олексій ГОНЧАРЕНКО; ПРАТ «СВІТ МЕБЛІВ» – Начальник відділу маркетингу та реклами Лілія НИЖНИК; філія Черкаського обласного управління Ощадбанк ТВБВ номер 123/0349 – заступник керуючого Тетяна ПРИТУЛЯК; Уманська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості - директор Василь СКРИПНИК та начальник відділу взаємодії з роботодавцями - Юлія ПРОКОПЕНКО; Шаргородська районна філія Вінницького обласного центру зайнятості – заступник директора, начальник відділу надання соціальних послуг з працевлаштування населення Людмила ЯВОРСЬКА; ІТ компанія MileStep – HR manager Марія ДІДЕНКО; ІТ компанія MileStep – керівник департаменту розробки IT продуктів Владислав РАДЗІЄВСЬКИЙ; міжнародна компанія «Сингента» – менеджер з регіонального розвитку дистрибуції Володимир КЛИМЕНКО.

Під час заходу роботодавці отримали можливість ознайомити студентів і випускників університету з діяльністю своїх компанії, розповіли про наявні вакансії, надали інформацію про програми з працевлаштування та стажування. Даний захід є унікальним, він дозволив здобувачам познайомитися з роботодавцями віч-на-віч та дізнатися про умови праці і отримати роботу за фахом, ще під час навчання. Роботодавці також залишилися у виграші, адже мали нагоду знайти молодих фахівців та посилити свої команди.

Колектив Центру професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки та факультету економіки і підприємництва виражає вдячність запрошеним роботодавцям за результативне співробітництво та сприяння у працевлаштуванні молодих спеціалістів.

 

Наталія БОНДАРЕНКО,

фахівець відділу професійно-кар`єрної орієнтації