+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 19 жовтня 2022

«ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ – 2022» на факультеті менеджменту

18 жовтня 2022 року в Уманському національному університеті відбувся «Ярмарок вакансій», який потрібний кожному студенту випускних курсів університету. Наш університет сприяє працевлаштуванню випускників, тому Центр професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки організовує такі заходи традиційно.

Університет постійно підтримує і розширює співробітництво з керівниками підприємств та організацій, багато з яких є випускниками нашого закладу. Продуктивне працевлаштування студентів неможливе без тісного зв’язку з роботодавцями міста та областей України. Саме така співпраця дозволила сьогодні організувати зустріч роботодавців з студентами та випускниками факультету менеджменту.

Відкривала ярмарок декан факультету кандидат економічних наук, доцент Наталія ВЕРНЮК, яка зазначила, що подібні заходи дозволяють зблизити студентів та роботодавців, а знаючи вимоги працедавців, легше «підтягтися» до відповідного рівня підготовки фахових спеціалістів.

У даному заході взяли участь провідні компанії регіонального рівня, а саме: ТОВ «Агроплант» – директор Олександр МОРДАЧ; Виконавчий комітет Уманської міської ради – секретар Наталія СИРОТЮК; Готельний комплекс «Фортеця» – адміністратор Володимир НЕСИТОВ; ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад «Бригантина» – директор Вікторія НАКОНЕЧНА.

Студенти та випускники університету мали змогу докладніше ознайомитися з діяльністю підприємств, довідатися з «перших вуст» про те, які саме знання, вміння і навички вимагають роботодавці від майбутніх співробітників. Обговорювалися можливості влаштуватися на бажану посаду, питання виробничого стажування, потенційні перспективи кар’єрного зростання. Доповідачами було запропоновано різні умови працевлаштування, комусь потрібні співробітники на неповний робочий день, декому в дистанційному режимі, комусь – кадрові працівники з повною занятістю.

Колектив Центру професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки та факультету менеджменту висловлює щиру подяку запрошеним роботодавцям за результативне співробітництво та сприяння у працевлаштуванні молодих фахівців.

 

Наталія БОНДАРЕНКО,

фахівець відділу професійно-кар`єрної орієнтації