+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 14 жовтня 2022

«ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ – 2022» на факультеті плодоовочівництва, екології та захисту рослин

В Уманському національному університеті садівництва пройшов черговий «Ярмарок вакансій», який є спеціалізованим заходом, де роботодавці та студенти мали можливість зустрітися один з одним. Саме для цієї комунікації в університеті діє Центр професійно-кар'єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки студентів.

Даний захід схожий на звичайний ярмарок, де продавцями виступають роботодавці, що пропонують студентам конкретні вакансії або просто рекомендують свої організації для студентів, а покупцями – студенти, що шукають роботу, місця для практики або просто збирають інформацію для майбутнього працевлаштування. Згідно з графіком, 13 жовтня 2022 року своє знайомство з фаховим оточенням реалізували студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин. З вітальним словом до відвідувачів заходу звернулися відповідальні від факультету заступник декана з практичної підготовки студентів Олександр ФОМЕНКО та кандидат сільськогосподарських наук, доцент, заступник декана з виховної роботи студентів Лариса РОЗБОРСЬКА. Вони відзначили, що цей традиційний захід упродовж багатьох років викликає значну зацікавленість з боку підприємств-роботодавців, і не меншу – з боку студентів.

Цього року учасниками Ярмарку вакансій стали компанії-лідери українського ринку. Зокрема, свої вакансії презентували Національний дендрологічний парк «Софіївка» НАН України – доповідач кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник, завідувач відділу трав’янистих рослин Інна ДІДЕНКО; Уманський тепличний комбінат – доповідач заступник директора з управління персоналом Ярослав СЕРЕДА; ФГ «Родина Неофіти» – доповідач Богдан ЧЕЦЬКИЙ.

Студенти отримали інформацію про вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування та проходження практики на цих підприємствах, а також дізналися про оголошені конкурси на посади.

Колектив Центру професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки та факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин  висловлює щиру подяку запрошеним роботодавцям за плідну співпрацю та допомогу у працевлаштуванні молодих спеціалістів.

 

Наталія БОНДАРЕНКО,

фахівець відділу професійно-кар`єрної орієнтації