+38 (067) 700-65-05
Меню
Остання редакція: 05 жовтня 2022

«ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ – 2022» на інженерно-технологічному факультеті

Центром професійно-кар’єрної орієнтації та довузівської підготовки було заплановано проведення циклу професійних тренінгів «ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ – 2022» за різними спеціальностями університету. Даний проект спрямований на поступове знайомство студентів з професійним світом. Його основна мета – допомогти студентам з пошуком першого місця роботи та полегшити адаптацію у майбутньому колективі.

Ярмарок вакансій позиціонується як майданчик для комунікацій «роботодавець-студент», завдяки якому роботодавець отримує можливість зустрітись зі своїми цільовими кандидатами і найти серед них свого талановитого працівника, а студент має можливість розпочати будівництво своєї кар’єри.

Згідно графіку 4 жовтня 2022 року своє знайомство з професійним світом розпочали студенти інженерно-технологічного факультету. З вітальним словом до відвідувачів заходу звернулися директор Центру професійно-кар'єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Інна ЧЕРНЕГА та декан факультету кандидат технічних наук, доцент Олександр ПУШКА.

Дана галузь є досить затребуваною на ринку праці і вимагає від кандидатів певного складу розуму і рис характеру. Здобувачі вищої освіти, саме з напрямку агроінженерія та харчові технології (а їх зареєструвалося близько ста) могли дізнатися про практичне застосування своїх знань та вмінь, поспілкуватися з представниками компаній в режимі реального часу та поставити їм запитання. Захід відвідали провідні підприємства України: ФГ «Гадз», доповідач Олег ГРИЦАК; ПрАТ «МХП», доповідач Ксенія МОТОРІНА; ТОВ СП «НІБУЛОН», доповідач Ірина САВЕНКО; ТОВ «Кернел-Трейд», доповідач Сергій РЯБЧИК; ТОВ «ЕРІДОН ТЕХ» Уманське представництво, доповідач Володимир СТЕПАНЮК; Завод «Консима», доповідач Геннадій КЛИСАК. Всім охочим будуть надані можливості відвідати найцікавіші для них компанії, також надані адреси сайтів для зручності розташування анкет студентів.

Зустріч мала творчий характер із залученням студентів до обговорення. Було відмічено високий науково-теоретичний рівень, актуальність і креативність зібрання.

Колектив Центру професійно-кар’єрної орієнтації та довузівської підготовки та інженерно-технологічного факультету висловлює щиру подяку запрошеним роботодавцям за прогресивний інноваційний формат проведення заходу, за участь у кар’єрних заходах і допомогу у сприянні працевлаштування здобувачів вищої освіти.

      

Наталія БОНДАРЕНКО, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування,

фахівець відділу професійно-кар`єрної орієнтації