БІЛОПОЛЬСЬКА ОЛЕНА, випускниця 2011 року
Ставши випускницею кафедри технології зберігання, консервування і переробки плодів та овочів, я розпочала свій професійний шлях із посади завідувача лабораторії на приватному підприємстві «Алла», де мала можливість заглибитись в особливості виробництва та використати набуті під час навчання знання. Отриманий практичний досвід та всебічні обізнаність у різних галузях харчової промисловості дали можливість повністю реалізувати свій потенціал у суміжній галузі переробного комплексу. Цікаве і захоплююче навчання за спеціальністю «Харчові технології» відкрило мені широкі можливості у професії, навчило йти до мети та впевнено приймати нові виклики. Дякую рідному університету та кваліфікованим викладачам за наставництво і передання любові до обраної спеціальності!