ХЛІВНА АННА, випускниця 2023 року
Коли мене запитують, - «Де ти здобула такі якісні знання?», я з теплою посмішкою і гордістю відповідаю в Уманському Національному Університеті Садівництва. Здобула освіту по спеціальності харчові технології (бакалавр). Із задоволенням згадую як вперше приїхала до університету на вступні іспити, перше знайомство з найкращими викладачами, перші онлайн сесії. Уманський НУС для мене найкращий вищий заклад освіти, який має свою унікальність та багату історію. Я дуже вдячна викладачам університету за отримані якісні знання, якими я користуюсь в сьогоденні займаючи посаду «Помічник начальника зміни» в найперспективнішому заводі по виробництву заморожених фруктів, ягід, овочів та їх сумішей - ТОВ «АВУАР», який має торгову марку «TEVITTA». Це один з найсучасніших та найпотужніших заводів по виробництву замороженої продукції.