УЗДЄНОВА АЛІНА, випускниця 2019 року
На кафедрі ТЗПЗ Уманського НУС готують професійних, впевнених у собі фахівців високоро рівня.Навчання в університеті за спеціальностю харчові технології передбачає вивчення технологічних процесів на харчовому виробництві, в т. ч. на борошномельних, круп’яних та комбікормових підприємствах. Випускники кафедри мають широкий спектр знань, що дає можливість працювати у харчовій промисловості.
Особливо для мене, навчання в університеті відкрило багато можливостей. Закінчивши університет, я стала більш впевненою у собі, відчула себе спеціалістом, який досконало володіє усіма тонкощами виробничо-технологічних процесів. Уманський НУС має висококваліфікований викладацький склад, який дає достатні знання для майбутньої професійної діяльності.
Я вдячна викладачам за нелегку працю і уміння втілювати у студентів певненість у собі. Також вдячна викладачам за те, що навіть по закінченню університету Ви завжди підтримуєте та професійно допомагаєте.
Особливу подяку хочу висловити Костецькій Катерині Василівні, яка завжди підтримує, ділиться своїми знаннями та допомагає прийняти правильне рішення.