Начальник лабораторії ТОВ «Хмельницьк млин» (с. Розсоша, Хмельницька обл., Хмельницький р-н.)
На кафедрі ТЗПЗ Уманського НУС готують професійних, впевнених у собі фахівців високоро рівня.Навчання в університеті за спеціальностю харчові технології передбачає вивчення технологічних процесів на харчовому виробництві, в т. ч. на борошномельних, круп’яних та комбікормових підприємства...
Хімік відділу контролю якості ПАТ «Вітаміни» (м. Умань)
Хочу подякувати співробітникам кафедри за професіоналізм, терпіння, розуміння, підтримку, любов до своєї справи. Після усіх років навчання в університеті можу сказати, що обсяг знань який отримала допоміг реалізувати себе у галузі виробництва вітамінів. Відразу після закінчення навчання я працюю на ...
Майстер винного цеху ДП «Уманський лікеро-горілчаний завод»
Дуже вдячний за отримані знання та набутий досвід практичної підготовки, які я отримав впродовж навчання в УНУС. Професійна організація навчального процесу і підтримка викладачів кафедри харчових технологій, дозволили отримати знання та навички, які допомагають у повсякденному житті вирішувати пробл...
Технік-лаборант ТОВ «Дистрибуційна компанія Агротех» (м. Умань)
В УНУС здобула базові знання зі спеціальності харчові технології, навчилася розвивати лідерські якості, професійні навички. Хочу подякувати колективу кафедри харчових технологій за чудову надихаючу атмосферу в студенські роки.
З 2019р. Інженер-технолог відділу валідації АТ « ВІТАМІНИ» (м.Умань, Черкаська обл.)
Уманський національний університет садівництва - це те місце, де ваші роки навчання будуть проходити цікаво та дуже захоплююче.
З 2015 по 2020 р, я здобував теоретичну основу та практичні навички. Навчався на інженерно-технологічному факультеті за спеціальністю «Харчові технології»...
Інженер І категорії, ДП "Черкасистандартметрологія", випробувальна лабораторія
При виборі спеціальності я, в першу чергу, керувався своїми інтересами і захопленнями тим, що, по-справжньому, мене приваблює. Висловлюю щиру вдячність своїй кафедрі, за можливості отримати різнобічні знання - в області харчових технологій. З впевненістю можна сказати, що викладачі залишили найприєм...