+38 (067) 700-65-05
Меню

Кафедра харчових технології

КРАВЕЦЬКА АНАСТАСІЯ
КРАВЕЦЬКА АНАСТАСІЯ
06.11.2023

КРАВЕЦЬКА АНАСТАСІЯ

"Родзинкою" нашого УНУС є різноманітність знань, що надаються та шанс вирішити в період навчання, чим саме хочеш займатися в житті. Після закінчення університету з моєю спеціальністю можна працювати в  галузі харчових технологій технологом, інженером, лаборантом. Я дуже вдячна нашим викладачам...

Читати повністю
ІВАСЮК МАРИНА, випускниця 2011 року
ІВАСЮК МАРИНА, випускниця 2011 року
06.11.2023

ІВАСЮК МАРИНА, випускниця 2011 року

На кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів працюють чудові викладачі, заняття яких проходять цікаво, інформативно, доступно та поглиблено.  Кожен викладач знає свою справу, що відчувається одразу. Я вдячний викладачам, які допомогли отримати не лише теоретичні...

Читати повністю
ЛЕЩЕНКО ІВАН, випускник 2017 року
ЛЕЩЕНКО ІВАН, випускник 2017 року
06.11.2023

ЛЕЩЕНКО ІВАН, випускник 2017 року

Навчання в Уманському НУС мало позитивне відображення для мене. Навчання проходило в час до карантину та війни, а тому цікавивими були групові заняття, відвідування різних заводів. Тоді в мене виникло бажання продовжити свій шлях в сфері освіти за напрямом аграрні науки та продоволство. Цілком задов...

Читати повністю
ВЕЛИЧКЕВИЧ ЮЛІЯ, випускниця 2022 року
ВЕЛИЧКЕВИЧ ЮЛІЯ, випускниця 2022 року
06.11.2023

ВЕЛИЧКЕВИЧ ЮЛІЯ, випускниця 2022 року

Навчаючись в Уманському НУС на кафедрі технології та зберігання зерна, я отримала багато важливої інформації та знань для мене, які тепер використовую у своїй роботі. Безмежно вдячна викладачам, які не просто навчали нас спеціальності, а щей життю. Щоб після навчання зробити правильний вибір для нас...

Читати повністю
ЧОРНА СОФІЯ, випускниця 2023 року
ЧОРНА СОФІЯ, випускниця 2023 року
06.11.2023

ЧОРНА СОФІЯ, випускниця 2023 року

Мої враження під час навчання: позитивні, дуже хороші викладачі та методика викладання. Велика територія університету, багато гуртків та розваг Мені сподобалося навчання.

Читати повністю
ЛУЦЕВИЧ ОЛЕСЯ, випускниця 2020 року
ЛУЦЕВИЧ ОЛЕСЯ, випускниця 2020 року
06.11.2023

ЛУЦЕВИЧ ОЛЕСЯ, випускниця 2020 року

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна Уманського НУС готують всебічно освічених фахівців із сучасним підходом до викладення матеріалу та ознайомленням новітніх напрямків харчової науки. Навчання в університеті на даній кафедрі було для мене квестом, так як я поступала зі спорідненої спе...

Читати повністю