+38 (067) 700-65-05
Меню

Кафедра харчових технології

ЧЕМЕРИС ДАНИЛО, випускник 2021 року
ЧЕМЕРИС ДАНИЛО, випускник 2021 року
06.11.2023

ЧЕМЕРИС ДАНИЛО, випускник 2021 року

Кафедра харчових технологій – це професійні, вдумливі, вимогливі, ерудовані, чуйні та харизматичні викладачі які діляться  своїм досвідом. Дуже пишаюся, що мав змогу навчатися у кращих. 

Читати повністю
РУДАНЬ ОЛЬГА, випускниця 2021 року
РУДАНЬ ОЛЬГА, випускниця 2021 року
06.11.2023

РУДАНЬ ОЛЬГА, випускниця 2021 року

Навчання в Уманському НУС- одна з найяскравіших сторінок мого життя, адже це університет, який дає не просто освіту, а дещо набагато цінніше - практику! Починаючи працювати, я неодноразово підкреслювала, що саме alma mater зіграла ключову роль у моєму професійному розвитку - за що я їй дуже вдячна. ...

Читати повністю
КРИСЬКО (ПІРУС) АЛІНА, випускниця 2020 року
КРИСЬКО (ПІРУС) АЛІНА, випускниця 2020 року
06.11.2023

КРИСЬКО (ПІРУС) АЛІНА, випускниця 2020 року

При виборі професії я вирішила, що хочу працювати в галузі харчових технологій, тому вибір профілю був очевидний, а вищий навчальний заклад сталв кращим рішенням для втілення поставленої мети. Вчитися було легко і завжди дуже цікаво. Зараз я розумію, що мої знання в даній галузі - це результат робот...

Читати повністю
ТРОФУША АНАСТАСІЯ, випускниця 2020 року
ТРОФУША АНАСТАСІЯ, випускниця 2020 року
06.11.2023

ТРОФУША АНАСТАСІЯ, випускниця 2020 року

Я пишаюся тим, що є випускницею кафедри технології зберігання і переробки зерна. Навчання в університеті- це дійсно гарний старт для подальшого професійного розвитку. Бажаю університету та кафедрі нових звершень!

Читати повністю
КИРИЧУК КАТЕРИНА, випускниця 2020 року
КИРИЧУК КАТЕРИНА, випускниця 2020 року
06.11.2023

КИРИЧУК КАТЕРИНА, випускниця 2020 року

Навчальний процес в університеті характеризується високим рівнем як теоретичної, так і практичної підготовки здобувачів вищої освіти. Я здобула високоякісні професійні знання та навички, які на даному етапі знайшли своє застосування в практичній діяльності як начальник виробничо-технологічної лабора...

Читати повністю
УСПАЛЕНКО ОЛЬГА, випускниця 2020 року
УСПАЛЕНКО ОЛЬГА, випускниця 2020 року
06.11.2023

УСПАЛЕНКО ОЛЬГА, випускниця 2020 року

Як випускник кафедри технології зберігання та переробки зерна Уманського національного університету садівництва, маю честь поділитися своїм враженням про свою освітню підготовку та досвід навчання на цій прекрасній кафедрі. Навчання на якій було дійсно всебічним і захоплюючим. Ми отримали можливіст...

Читати повністю