ДЕРЕВ'ЯНКО-ДІДУСЕНКО АНАСТАСІЯ, випускниця 2020 року
Технік- лаборант ТОВ "Катеринопільський елеватор"
Навчання в університеті було надзвичайно крутим та якісним, адже нам пощастило з викладацьким складом кафедри - усі викладачі справжні професіонали своєї справи й, що дуже важливо, - не лише теоретики, а й практики. На кафедрі завжди допомагали з усіма питаннями і було відчуття турботи не лише за на...
Лаборант ТОВ "ПК"Зоря Поділля" , механізоване зерносховище
Уманський НУС готує всебічно розвинених фахівців з глибокими знаннями.Для навчання студентів створено всі умови: матеріальна база, навчальні аудиторії та лабораторії. Високий рівень професіоналізму науково-педагогічних працівників.Велику увагу викладачі кафедри технології зберігання та переробки зер...
Заступник начальника виробничо-технологічної лабораторії ТОВ СП "НІБУЛОН" філія "Мар'янівська"
Вдячна моїй Альма-матер, та зокрема кафедрі технології зберігання і переробки зерна за квиток у життя! Нестандартні завдання, розбір кейсів, практичне застосування теоретичних знань – все це стимулювало йти далі та досягати більшого. Безмежно вдячна викладачам та куратору, які впродовж студент...
Начальник лабораторії ТОВ СП "НІБУЛОН" філія "Кременчуцька"
Крім професії, навчання в університеті надало нам суттєву перевагу при працевлаштуванні, оскільки під час навчання ми часто спілкувалися з майбутніми роботодавцями і вже після закінчення університету одразу були працевлащтовані. А також в студентські роки, коли йде становлення особистості, завдяки в...
Хочу висловити щиру подяку кафедрі за можливість навчання та здобуття якісної освіти. Особисто для мене величезним плюсом була наявність великої кількості предметів у різних напрямках. Вважаю, що кожен студент, який навчається на «Харчові технології», зможе обрати для себе відповідну спе...
Щиро вдячна викладачам університету за їхню наполегливу працю, за вміння та прагнення донести та передати свої знання студентам. Дякуємо всьому колективу кафедри технології зберігання і переробки зерна за вашу працю. Ваша робота – готувати професіоналів. Завдяки Вам ми отримали потужний поштов...