+38 (067) 700-65-05
Меню

Кафедра харчових технології

ДЕРЕВ'ЯНКО-ДІДУСЕНКО АНАСТАСІЯ, випускниця 2020 року
ДЕРЕВ'ЯНКО-ДІДУСЕНКО АНАСТАСІЯ, випускниця 2020 року
06.11.2023

ДЕРЕВ'ЯНКО-ДІДУСЕНКО АНАСТАСІЯ, випускниця 2020 року

Навчання в університеті було надзвичайно крутим та якісним, адже нам пощастило з викладацьким складом кафедри - усі викладачі справжні професіонали своєї справи й, що дуже важливо, - не лише теоретики, а й практики. На кафедрі завжди допомагали з усіма питаннями і було відчуття турботи не лише за на...

Читати повністю
АЛІНА ШТЕФАНЮК, випускниця 2020 року
АЛІНА ШТЕФАНЮК, випускниця 2020 року
06.11.2023

АЛІНА ШТЕФАНЮК, випускниця 2020 року

Уманський НУС готує всебічно розвинених фахівців з глибокими знаннями.Для навчання студентів створено всі умови: матеріальна база, навчальні аудиторії та лабораторії. Високий рівень професіоналізму науково-педагогічних працівників.Велику увагу викладачі кафедри технології зберігання та переробки зер...

Читати повністю
ЯКУБОВСЬКА ОЛЬГА, випускниця 2020 року
ЯКУБОВСЬКА ОЛЬГА, випускниця 2020 року
06.11.2023

ЯКУБОВСЬКА ОЛЬГА, випускниця 2020 року

Вдячна моїй Альма-матер, та зокрема кафедрі технології зберігання і переробки зерна за квиток у життя! Нестандартні завдання, розбір кейсів, практичне застосування теоретичних знань – все це стимулювало йти далі та досягати більшого. Безмежно вдячна викладачам та куратору, які впродовж студент...

Читати повністю
ТАРАН ІННА, випускниця 2020 року
ТАРАН ІННА, випускниця 2020 року
06.11.2023

ТАРАН ІННА, випускниця 2020 року

Крім професії, навчання в університеті надало нам суттєву перевагу при працевлаштуванні, оскільки під час навчання ми часто спілкувалися з майбутніми роботодавцями і вже після закінчення університету одразу були працевлащтовані. А також в студентські роки, коли йде становлення особистості, завдяки в...

Читати повністю
ВОЛЯНСЬКА (ЖУРБА) ІРИНА, випускниця 2020 року
ВОЛЯНСЬКА (ЖУРБА) ІРИНА, випускниця 2020 року
06.11.2023

ВОЛЯНСЬКА (ЖУРБА) ІРИНА, випускниця 2020 року

Хочу висловити щиру подяку кафедрі за можливість навчання та здобуття якісної освіти. Особисто для мене величезним плюсом була наявність великої кількості предметів у різних напрямках. Вважаю, що кожен студент, який навчається на «Харчові технології», зможе обрати для себе відповідну спе...

Читати повністю
МІРОШНИК ЛЮДМИЛА, випускниця 2020 року
МІРОШНИК ЛЮДМИЛА, випускниця 2020 року
06.11.2023

МІРОШНИК ЛЮДМИЛА, випускниця 2020 року

Щиро вдячна викладачам університету за їхню наполегливу працю, за вміння та прагнення донести та передати свої знання студентам. Дякуємо всьому колективу кафедри технології зберігання і переробки зерна за вашу працю. Ваша робота – готувати професіоналів. Завдяки Вам ми отримали потужний поштов...

Читати повністю