Начальник виробничо-технологічної лабораторії ТМ "Перший Млин"
Завдяки навчанню в університеті за спеціальністю «Харчові технології», я здобула важливі професійні якості, які є необхідними для подальшого працевлаштування. Дякую всім викладачам університету, а особливо викладачам кафедри технології зберігання і переробки зерна за терпіння та професіо...
Обираючи професію на майбутнє у мене не було навіть сумнівів про вибір спеціальності. Після закінчення коледжу, я обрала для себе Уманський НУС, де продовжила начання за обраною спеціальністю. Уманський НУС це саме те, що потрібно молодому, активному студенту, який здатний адаптуватися під змі...
У 2021 році я закінчила університет за спеціальносю “Харчові технології”. Хочу відмітити високу якість викладання дисциплін. Високий рівень викладання та практична підготовка в Уманському НУС дали мені можливість займатись улюбленою справою та сформували мене кваліфікованим спеціалістом!...
У 2021 році я закінчила університет за спеціальносю “Харчові технології”. Хочу відмітити високу якість викладання дисциплін. Високий рівень викладання та практична підготовка в Уманському НУС дали мені можливість займатись улюбленою справою та сформували мене кваліфікованим спеціалістом!...
Заступник начальника виробничо-технологічної лабораторії ТОВ СП «НІБУЛОН», філія «Зеленодольська»
Під час навчання на кафедрі технології зберігання і переробки зерна я отримав хорошу базу знань, вміння аналізувати і мислити глобально. Я з впевненістю можу сказати, що під час вступу я зробив правильний вибір.
Начальник відділу контролю якості ТДВ «Золотінський маслоробний комбінат»
Хочу подякувати ще раз за все, в першу чергу за повагу і, без перебільшення, гарне ставлення до нас студентів. Як на мене вимоги в Уманському НУС високі, результат цього – високий рівень знань, тобто дійсно гарний результат навчання.
Знання та досвід викладачів, допомога під час н...